back

Районні змагання з шахів, шашок та настільного тенісу серед школярів загальноосвітніх шкіл району

29 березня 2012

26 та 27 березня на базі Ніжинської ДЮСШ з шахів проведено районні змагання з шахів та шашок серед школярів загальноосвітніх шкіл району. Всі школи прийняли активну участь та прагнули перемоги. Боротьба виявилася запеклою… Крутівська ЗОШ І-ІІІ ст. в змаганнях з шашок посіла заслужене І місце, Лосинівська ЗОШ І-ІІІ ст. – ІІ, Перемозька ЗОШ І-ІІІ ст. – ІІІ, а серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІ ступенів І місце виборола Григоро-Іванівська, ІІ – Липоворізька, ІІІ- Бурківська. В цій боротьбі не стояли осторонь й діти з обмеженими фізичними можливостями. Так учень Лосинівської ЗОШ І-ІІ ст. зайняв І місце, Великокошелівської ЗОШ І-ІІІ ст. – ІІ місце, Перемозькаої ЗОШ І-ІІІ ст. – ІІІ місце.

В змаганнях з шахів перемогу здобула Черняхівська ЗОШ І-ІІІ ст. , на ІІ місці – Перемозька ЗОШ І-ІІІ ст. , на ІІІ – Світанківська ЗОШ І-ІІІ ст. , а серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІ ступенів Великодорізька школа посіла почесне І місце, Шатурський ЗНВК «Школа-дитсад» – ІІ, Григоро-Іванівська – ІІІ.

28 березня в спортивному залі Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя було проведено районні змагання з настільного тенісу серед школярів загальноосвітніх навчальних закладів. В цій боротьбі отримали перемогу школярі Кукшинської ЗОШ І-ІІІ ст., ІІ місце за учнями Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст., ІІІ – у Світанківської ЗОШ І-ІІІ ст., а серед школярів загальноосвітніх шкіл І-ІІ ст. перше місце мають учні Дуболугівської школи , ІІ – Григоро-Іванівської, ІІІ – Липоворізької.

Світлана Гаценко,

методист відділу освіти