back

Змагання першості Ніжинського району з настільного тенісу та російського більярду серед сільських спортивних колективів

28 березня 2012

24 березня 2012 року в районному Будинку культури с. Талалаївка пройшли змагання першості Ніжинського району з настільного тенісу та російського більярду серед сільських спортивних колективів. В них взяли участь 11 команд району : команди сіл Гр. Іванівки, Кропивного, Липового Рогу, Великої Кошелівки (2 команди), Талалаївки, Хвилівки, селища Лосинівка та команда «Лосинівка-Агро».

Урочисто відкрив це спортивне свято голова Ніжинської районної державної адміністрації Володимир Другаков, потім методист районного будинку культури Галина Боровицька виконала привітальну пісню.

В особистому заліку з настільного тенісу серед жінок І місце у Глушко Альони (В.Кошелівка), яка не отримала жодної поразки, ІІ місце у Подолянко Наталії з Лосинівки, яка поступилась лише переможниці, 2 поразки та ІІІ місце також у представниці з Великої Кошелівки Куранди Інни. 11 чоловіків змагались за коловою системою і провели 55 ігор. Чемпіоном району став тренер-викладач Ніжинської районної ДЮСШ «Колос» з волейболу Володимир Руденко з Лосинівки, який провів усі ігри без жодної поразки. З трьома програшами з десяти почесне друге місце завоював представник Григоро-Іванівки Едуард Сердюк, на третій сходинці сільський голова с. Велика Кошелівка Олександр Соломаха. Лише за півкроку від призів зупинилися спортсмени з сіл В. Кошелівка, Кропивне та Л. Ріг.

У командному заліку на першому місці команда селища Лосинівка, другу та третю сходинку завоювали дві команди з Великої Кошелівки.

Також показали цікаву гру дванадцять спортсменів, в тому числі і сільський голова с. Григоро-Іванівки Володимир Орел, у класичному російському більярді, який останнім часом завдяки методисту районного будинку культури та керівнику «Клубу любителів більярду» Наталії Мунтяновій став дуже популярним серед мешканців с. Талалаївка та навколишніх сіл. Більшість учасників показали високий рівень гри, але фортуна вибрала лише трьох. Третє почесне місце у талалаївського спортсмена Ігоря Курила, але найцікавішим став фінальний поєдинок між бувалим більярдистом Миколою Галатою з с. Хвилівка та зовсім молодим Максимом Сердюком з с. Григоро-Іванівка, який і став чемпіоном.

Переможців та призерів змагань медалями, почесними грамотами та цінними подарунками нагородив головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Ніжинської райдержадміністрації Андрій Штайнеккер.

Ніжинська районна організація спортивного товариства «Колос» дуже вдячна гостинним господарям: директору районного Будинку культури Світлані Мунтяновій та художньому керівнику, звукорежисеру Володимиру Мунтянову за сприяння в проведенні цього спортивного свята на дуже високому організаційному рівні.

Провідний спеціаліст Ніжинської районної

організації ВФСТ «Колос»

Олена Кошарна