back

Робота пункту обміну речей

30 березня 2012

На базі Ніжинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді працює «Пункт обміну речей, які були у користуванні» з метою надання речової допомоги соціально незахищеним категоріям: сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах, дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, особам з їх числа, дітям та молоді з функціональними обмеженнями, умовно – засудженим та особам, які звільнилися з місць позбавлення волі. Цей пункт поповнюється завдяки доброчинним внескам громадян та громадським організаціям. Однією з таких організацій є «АРАТТА», від якої в цьому році Центр соціальних служб отримав допомогу речами що були у вжитку.

За 1 квартал 2012 року 19 сімей та 2 особи, які перебувають у складних життєвих обставинах отримали одяг та взуття, постільну білизну, засоби особистої гігієни, канцелярські приладдя, дитячі іграшки тощо.

До роботи пункту обміну речей залучаються волонтери, які займаються прийомом, сортуванням гуманітарної допомоги.

Спеціалісти Центру намагаються зробити все, щоб допомогти сім’ям, які не в змозі самостійно подолати тимчасові труднощі. Вирішення життєвих проблем, подолання негараздів таких сімей – ось найголовніше та найважливіше завдання фахівців Ніжинського районного ЦСССДМ.

За інформацією Ніжинського районного ЦСССДМ