back

Районна науково-практична конференція

03 квітня 2012

30 березня 2012 року відбулася районна науково-практична конференція з проблеми «Особистісно зорієнтоване навчання і виховання: пошуки та здобутки».

Учасниками її були заступники директорів та директори шкіл, голови шкільних та районних методичних об’єднань, практичні психологи, вчителі шкіл, методисти районного методкабінету.

Викладачі Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Дубровська Л.О. та Солова В.М. ознайомили учасників конференції з сучасними підходами психолого-педагогічної науки до впровадження сучасних технологій особистісно орієнтованого навчання та виховання.

Поприткіна Л.П., завідувач районного методичного кабінету, вказала на роботу методкабінету і навчальних закладів з реалізації з проблеми, досягнення та результативність.

Досвідом впровадження технологій особистісно орієнтованого навчання ділилися з колегами: Вірич Р.І., вчитель початкових класів Світанківської школи, Калюжна І.А., вчитель української мови Данинської школи, Авраменко Н.Д., вчитель історії Лосинівської школи, Веклич В.О., заступник директора Вертіївської школи, Скрипка І.В., заступник директора Липоворізької школи та інші.

В ході роботи конференції були схвалені методичні рекомендації щодо покращення роботи.

За інформацією відділу освіти