back

В районі проходять загальні збори громадян за місцем проживання

03 березня 2012

Цього тижня загальні збори громадян за місцем проживання відбулись у кількох територіальних громадах району, зокрема, проведено сходи в селах Мала Кошелівка, Данине, Григоро-Іванівка, Перебудова та смт Лосинівка.

Очолювали делегації представників районних установ та служб голова райдержадміністрації Володимир Другаков, голова районної ради Олег Бузун, заступник голови райдержадміністрації Анатолій Пономаренко.

Традиційні зустрічі в кожній територіальній громаді гарна нагода довести до керівництва району наболілі питання, обговорити проблеми та шляхи їх вирішення.

Голови сіл та селища прозвітували про виконання програм соціально-економічного розвитку та бюджетів територіальних громад. До обговорення доповідей долучились депутати всіх рівнів.

У відкритому діалозі влада – громада піднімались проблемні питання сьогодення: ремонт доріг, низькі заготівельні ціни на молоко, освітлення населених пунктів в вечірній час, покращення роботи дільничних інспекторів (с.Данине, смт. Лосинівка, с. Григоро-Іванівка, с.Перебудова ), забезпечення якісного автобусного перевезення, виплати «дітям війни» (с.Мала Кошелівка), виділення земельних ділянок працівникам соціальної сфери, нових правил поховання померлих (смт Лосинівка), відкриття дитячого садка (с. Григоро-Іванівка), газифікації населених пунктів, заміни дерев’яних електроопор (с.Перебудова) та інші питання.

На частину питань дані роз’яснення на місці, на інші, що потребують додаткового вивчення або втручання вищестоящих органів взяті райдержадміністрацією на контроль.