back

Районні змагання з волейболу серед юнаків

16 березня 2012

14 березня в селі Данине було проведено районні змагання з волейболу серед юнаків, в яких, за результатами зональних змагань, приймали участь команди Безуглівської, Вертіївської, Данинської, Світанківської та Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Кожна команда прагнула стати першою, але головне не перемога, а участь та отримання задоволення від гри. Емоції переповнювали всіх присутніх у спортивному залі Данинської ЗОШ І-ІІІ ст., а особливо вболівальників. Навіть тренери не могли всидіти на місці, коли їх команда грає. Активна підтримка дівчат стала однією із складових перемоги, бо саме вони змогли забезпечити бойовий настрій хлопців. Команди грали, як в останнє…

Стає помітним, що з кожним роком професіоналізм наших дітей на чолі з їх тренерами зростає, а перемога дістається важкою працею. Команда учнів Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст. (керівник Руденко В.М.) справедливо отримала І місце, Світанківської ЗОШ І-ІІІ ст. (керівник Сушко О.О.) – ІІ, а Данинської ЗОШ І-ІІІ ст. (керівник Назаренко В.Д.) – ІІІ місце. Хотілося б відмітити і команди Вертіївської ЗОШ І-ІІІ ст. (керівник Півторацький С.М.) та Безуглівської ЗОШ І-ІІІ ст. (керівник Пономаренко І.М.). Всі команди було нагороджено грамотами та призами. Приємно, що в нас є справжні чоловіки, які вже в юному віці знають смак перемоги та як досягти своєї мети.

Світлана Гаценко

методист районного відділу освіти