back

Військово-спортивне свято в Данинській загальноосвітній школі

01 березня 2012

24 лютого 2012 року в Данинській загальноосвітній школі відбулося військово-спортивне свято «Салют захисникам Вітчизни».

У святі брали участь команди учнів Данинської та Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст., а також військовослужбовці у відставці с. Данине, смт.Лосинівка та м. Ніжин.

На святі були присутні: Володимир Другаков, голова Ніжинської РДА; Леся Лозова, начальник відділу освіти; Світлана Гаценко, методист РМК; Андрій Штайнеккер, спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та спорту; Володимир Євтух, голова районної організації спортивного товариства «Колос»; Анатолій Стрілець, голова селищної ради смт. Лосинівка; Микола Шматок, вчитель фізичної культури Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Спортивний захід відкрили урочистою частиною, а продовжили стрільбою з пневматичної гвинтівки, боротьбою на руки, вижиманням гирі, перетягуванням канату та командними змаганнями з волейболу.

Всіх учасників свята привітав колектив художньої самодіяльності.

У військово-спортивних змаганнях І місце з усіх видів зайняла команда юнаків Данинської ЗОШ І-ІІІ ст. У командних змаганнях з волейболу перемогла команда військовослужбовців смт. Лосинівка.

Команди-переможці нагороджені призами Ніжинської РДА, відділу молоді та спорту, районного спортивного товариства «Колос». Не залишились осторонь і випускники школи. Так підприємець Хлібик Г.А. подарував школі футбольний м’яч (500 грн). Випускники Кательницький С.М., Кательницький П.Г. подарували волейбольний м’яч, а випускник школи, колишній воїн-афганець нагороджений орденом «Червоної Зірки», підприємець Вовкогон Іван Петрович подарував школі спортивні мати і туристичні палатки.

На прикладі розвитку військово-спортивних традицій школи з залученням її випускників реалізована ідея героїчно-патріотичного виховання учнів.