back

Семінар Ніжинської міжрайонної виконавчої дирекції Чернігівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності

27 березня 2012

21 березня 2012 року в Ніжинській міжрайонній виконавчій дирекції Чернігівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності відбувся семінар з фінансовими працівниками та представниками комісій (уповноважених) із соціального страхування підприємств, установ та організацій всіх форм власності.

На порядок денний були винесені наступні питання:

1. Порядок фінансування Фондом соціального страхування з тимчасової втрати працездатності страхувальників та інших отримувачів страхових коштів та подання звітності.

2. Організація роботи комісії (уповноваженого) із соціального страхування підприємства, установи, організації. Розгляд травм невиробничого характеру, їх облік та документообіг.

3. Облік, видача санаторно - курортних путівок застрахованим особам та членам їх сімей, а також забезпечення іншими соціальними послугами.

Всі присутні мали змогу ознайомитися із змінами в законодавстві соціального страхування та пригадати діючу нормативну базу. В першу чергу це стосувалося подання заяв-розрахунків на фінансування матеріального забезпечення, облікової звітності, санаторно-курортного лікування, дитячого оздоровлення, розгляду травм невиробничого характеру та інших питань. Велику увагу приділено роботі комісії (уповноваженого) із соціального страхування.

Семінар пройшов за участю представника виконавчої дирекції Чернігівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Ніжинська міжрайонна

виконавча

дирекція