back

Загальні збори громадян в селі Заньки

27 лютого 2012

24 лютого відбулися загальні збори громадян в селі Заньки. У приміщенні сільської ради зібралося чимало жителів села, щоб обговорити найважливіші питання життєдіяльності громади. Участь в зборах взяли: заступник голови райдержадміністрації Людмила Сипливець, заступник начальника управління Пенсійного фонду в м. Ніжині та Ніжинському районі Тетяна Ярмоленко, головний спеціаліст відділу освіти Людмила Івашко, директор ПП «Ніжин-Агродар» Анатолій Барило, дільничний інспектор Ігор Фурман.

Із звітною доповіддю про соціально-економічний розвиток села за 2011 рік та основні завдання на 2012 рік виступила сільський голова Любов Сацюк.

В ході обговорення також розглядались питання утримання пожежної охорони, облаштування сміттєзвалищ, відкриття церкви в селі, прийняття статуту громади. На території с. Заньки функціонує ПП «Ніжин-Агродар», яке є орендарем земельних паїв жителів села. Важливо, що орендна плата виплачується сільгосппідприємством регулярно.

Серед питань, що порушували жителі громади: заміна електричних опор, оплата проїзду в автобусі приватного перевізника, покращання роботи дільничного інспектора, претензії до роботи пересувного відділення поштового зв’язку, проблема великої кількості безпритульних собак в селі тощо.