back

Голова райдержадміністрації В.Л.Другаков провів розширене засідання Колегії

01 лютого 2012

31 січня голова райдержадміністрації В.Л.Другаков провів розширене засідання Колегії райдержадміністрації, в якому взяли участь начальники управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, селищний, сільські голови, керівники промислових та с/г підприємств, тренери ДЮСШ «Колос», представники засобів масової інформації. В роботі Колегії взяла участь заступник голови районної ради І.В. Грозенко.

Були розглянуті наступні питання:

1. Про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку району за 2011 рік та невідкладні завдання економічного розвитку у 2012 році.

2. Про виконання районної Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2007-2011 роки.

3. Про вивчення досвіду роботи виконкому Малокошелівської сільської ради з реалізації делегованих повноважень органів виконавчої влади.

З доповіддю по першому питанню виступив В.Ф.Шелест, начальник управління економіки РДА. Співдоповідачами були: С.М.Алемша, начальник фінансового управління та С.М.Микула, начальник управління агропромислового комплексу. В обговоренні даного питання взяли участь: А.В.Івашко, директор ВТП РСС «Лосинівський хлібокомбінат», М.М.Кожухівський, завідувач кафедри менеджменту Ніжинського агротехнічного інституту, Г.М.Рожен, директор стаціонарного відділення для постійного та тимчасового проживання одиноких непрацездатних громадян в с.Вертіївка, А.В.Дзюба, голова Бурківської сільської ради, О.М.Ворона, начальник управління Пенсійного фонду України в м. Ніжині та Ніжинському районі, Л.В.Лозова, начальник відділу освіти, А.М.Залозна, начальник відділу культури і туризму.

З доповіддю по другому питанню виступив А.Р. Штайнеккер, головний спеціаліст відділу у справах сім”ї, молоді та спорту райдержадміністрації. В обговоренні взяли участь: В.Г.Євтух, голова районної організації ФСТ «Колос», М.М.Шматок, тренер ДЮСШ «Колос», О.А.Соломаха, В.Кошелівський сільський голова, Н.М.Калініченко, директор Сальнянської ЗОШ І-ІІІст.

Третє питання було розглянуто протокольно.

За результатами розгляду питань порядку денного були прийняті відповідні розпорядження голови райдержадміністрації.

Довідка про хід виконання Програми соціально-економічного розвитку району за 2011 рік