back

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ !!!

11 липня 2016

Повідомляємо, що у липні поточного року Всеукраїнське громадське об’єднання «Національна Асамблея інвалідів України» та Офіс Агенції НАТО з підтримки і постачання (NSPA) в Україні за підтримки Міністерства молоді та спорту України започатковують проведення Програми активної реабілітації «Повернення до життя».

Метою проведення Програми є реабілітація діючих та звільнених військовослужбовців і персоналу сектора безпеки і оборони України, що постраждали внаслідок проведення антитерористичної операції на сході України та повернення їх до активного життя у суспільстві.

Зазначену Програму планується реалізовувати на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру. База розташована в гірській, мальовничій місцевості за адресою: с.Яворів, вул. Рівних прав та можливостей, 1, Турківського району, Львівської області.

Учасником програми активної реабілітації «Повернення до життя» можуть бути учасники бойових дій в зоні АТО, які мають порушення опорно-рухового апарату, в т.ч. ампутації кінцівок, порушення зору, слуху, травму хребта з ураженням спинного мозку, черепно-мозкові травми тощо, і які не мають відкритих ран та суворих протипоказань до фізичних навантажень.

За додатковою інформацією та оформленням документів звертатись в управління соціального захисту населення Ніжинської РДА, пл. І. Франка, 1, кімната №8, телефонувати 2-42-51.