back

Урочисті заходи до Дня захисника Вітчизни

24 лютого 2012

23 лютого в селі Вертіївка, в актовому залі школи відбулись урочисті заходи з нагоди святкування Дня захисника Вітчизни, в яких взяли участь голова райдержадміністрації Володимир Другаков, заступник голови райдержадміністрації Людмила Сипливець, голова районної ради Олег Бузун, заступник голови районної ради Ірина Грозенко, голова міськрайонної спілки ветеранів Афганістану Сергій Ступак, військовий комісар Ніжинсько-Куликівського військкомату Володимир Іваницький.

У своєму вітальному слові Володимир Другаков відмітив, що 23 лютого український народ вшановує оборонців рідної землі всіх часів. Саме тому це свято для нас є символом нерозривного зв’язку поколінь, виявом поваги як до нинішніх захисників Вітчизни, так і всіх відважних ратників, які впродовж тисячоліть здобували немеркнучу славу нашому воїнству. Від щирого серця голова райдержадміністрації привітав усіх, хто носить почесне звання захисника Вітчизни, побажав міцного здоров"я, благополуччя в родинах, успіхів у відповідальній справі захисту рідної землі, миру і злагоди в Україні.

Після завершення офіційної частини відбувся святковий концерт.

В цей же день в спортивному залі Вертіївської ЗОШ були проведені змагання з настільного тенісу та волейболу серед команд Вертіївської, Кукшинської, В.Кошелівської загальноосвітніх шкіл, присвячені Дню захисника Вітчизни. Переможці змагань були нагороджені грамотами голови райдержадміністрації та подарунками від відділу у справах сім’ї, молоді та спорту.