back

Діяльність органів виконавчої влади

07 лютого 2012

07 лютого голова райдержадміністрації Володимир Другаков провів координаційну нараду з працівниками апарату, керівниками управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, комунальних служб, силових і контролюючих органів. В роботі наради взяла участь заступник голови районної ради Ірина Грозенко.

Заступник голови райдержадміністрації Анатолій Пономаренко доповів присутнім про виконання доручення голови ОДА від 26 січня 2012р. №01.02-09/193 щодо недопущення виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з різким зниженням температури в зимовий період 2012 року.

Про стан зимового утримання худоби в сільськогосподарських підприємствах району та стан галузі в цілому розповів начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Сергій Микула.

Про регіональну цільову Програму розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, подолання дитячої безпритульності та бездоглядності на 2011-2016 роки інформував начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Олег Жадько.

З питаннями щодо передплати періодичних видань у 2012 році та про відзначення визначних та пам’ятних дат на лютий п.р. виступила Людмила Сипливець, заступник голови райдержадміністрації.