back

Вручили посвідчення матерям-героїням

29 грудня 2011

Напередодні новорічних свят зі щирими вітаннями завітали голова районної державної адміністрації В.Л. Другаков та заступник голови районної державної адміністрації Л.С.Сипливець до найшанованіших жінок Ніжинщини, яким присвоєно почесне звання України «Мати-героїня» відповідно до Указів Президента України від 07.05.2011 № 558 та від 23.08.2011 №849.

Керівники району вручили посвідчення, нагрудні знаки та подарунки: Байрак Ганні Григорівні, матері 9 дітей, Байрак Ганні Петрівні, матері 6 дітей, Подтьоп Любові Олександрівні, матері 5дітей, Доманській Валентині Іванівні, матері 5дітей (с. Переходівка); Прохоренко Анастасії Максимівні, матері 6 дітей, Москаленко Любові Миколаївні, матері 5дітей (с. Стодоли) та Єсипенко Валентині Михайлівні, матері 6 дітей с. Григорівка, подякували жінкам за материнську самовідданість та належне виховання дітей, привітали з наступаючими новорічними та різдвяними святами.

Загалом, у 2011 році почесне звання «Мати-героїня» отримали 28 жінок району. Всім їм виплачена одноразова грошова винагорода.

Приєднуємося до найщиріших слів вітання та бажаємо шановним героїням чудових зимових свят, спокою та злагоди їхнім родинам, впевненості у майбутньому та справжнього людського щастя!