back

Звітно-виборчі збори Ніжинської міськрайонної спілки ветеранів Афганістану

07 лютого 2012

06 лютого в залі засідань Ніжинської міської ради відбулись звітно-виборчі збори Ніжинської міськрайонної спілки ветеранів Афганістану, на яких були присутні 84 чол.

В заході взяли участь: заступник голови райдержадміністрації Людмила Сипливець, заступник голови районної ради Ірина Грозенко, начальник Ніжинсько-Куликівського об’єднаного військомату, підполковник Володимир Іваницький, представники ЗМІ, телебачення.

Із звітом про проведену роботу громадської організації за п’ять років (2007-2011рр.) виступив голова спілки ветеранів Афганістану Сергій Ступак. Він акцентував увагу на основних позитивних досягненнях у діяльності організації протягом звітного періоду: відкриття пам’ятників, встановлення гаубиць, виділення землі для ведення садівництва ветеранам війни в Афганістані тощо, а також висловив подяку депутатам Ніжинської районної ради, які підтримали ініціативу спілки ветеранів Афганістану щодо виділення коштів на виплату щомісячної грошової допомоги сім’ям загиблих в розмірі 200 грн.

Також обговорювались питання щодо проведення заходів до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та Дня захисника Вітчизни.

Крім того, на зборах відбулось обрання голови, заступників, членів ревізійної комісії на наступний термін. Головою Ніжинської міськрайонної спілки ветеранів Афганістану одноголосно був обраний Сергій Ступак.