back

Голова райдержадміністрації Володимир Другаков провів координаційну нараду

05 березня 2012

05 березня голова райдержадміністрації Володимир Другаков провів координаційну нараду з працівниками апарату, керівниками управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, комунальних служб, силових і контролюючих органів. В роботі наради взяли участь голова районної ради Олег Бузун та заступник голови районної ради Ірина Грозенко.

Заступник голови райдержадміністрації Анатолій Пономаренко доповів присутнім про стан проходження опалювального сезону в закладах соціальної сфери.

Про стан організації оплати праці в аграрному та промисловому секторах економіки інформували: начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Сергій Микула, начальник управління економіки Вадим Шелест та начальник відділу УПСЗН Микола Шевчун.

З питаннями щодо передплати періодичних видань на 2 квартал 2012 року, про заходи у районі до Міжнародного жіночого дня 8 Березня та 198-ї річниці від дня народження Т.Г.Шевченка виступила Людмила Сипливець, заступник голови райдержадміністрації.

Про план роботи райдержадміністрації на березень 2012року та про виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 24.02.2012 №90 «Про затвердження Інструкції з діловодства в районній державній адміністрації» інформувала керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Коник.