back

Нарада при голові райдержадміністрації по підготовці проекту Програми соціально-економічного розвитку району на 2012 рік

26 жовтня 2011

Другаков В.Л., голова райдержадміністрації ознайомив присутніх з перспективами соціально-економічного розвитку району на 2012 рік та до 2015 року, приділяючи серйозну увагу виконанню завдань, поставлених керівництвом області та держави. При проведенні оптимізації мережі закладів та впровадженні заходів економії жителі району не повинні відчувати негативних наслідків. Необхідність у пошуку альтернативних видів палива для опалення приміщень, ширше використовувати надання субсидій та допомог.

Слухали Шелеста В.Ф., начальника управління економіки РДА:

- про очікувані результати виконання Програми соціально-економічного розвитку району за 9 місяців 2011 року;

- про окремі розділи проекту Програми соціально-економічного розвитку району на 2012 рік;

- ознайомлення присутніх з переліком об"єктів, які плануються для включення в Програму соціально-економічного розвитку району в 2012 році та перспективи до 2015 року.

Виступили: Орел П.М. – начальник Ніжинського УГГ, Пономаренко А.В.- заступник голови РДА, Алемша С.М. – начальник фінансового управління РДА, Солодько Ю.П. – головний лікар ЦРЛ, Обідейко О.В. - представник відділу освіти РДА, Залозна А.М. – начальник відділу культури та туризму РДА, Борисенко В.О. - заступник начальника УПСЗН.

Вирішили:

1. Сформувати переліки: - об"єктів, які потребують першочергового вирішення; - об"єктів, які потребуються вирішення впродовж 2013-2015 років;

2. До 24.10.2011 року доопрацювати кількість об"єктів, які потребують першочергового вирішення в 2012 році (Пономаренко А.В., Ярмак О.Ф., Шелест В.Ф.).

3. На семінарі для селищного та сільських голів ознайомлення присутніх з переліком об"єктів, які плануються для включення в Програму соціально-економічного розвитку району в 2012 році та перспективи до 2015 року та провести обговорення даного питання.

4. Запросити на семінар селищного та сільських голів керівників структурних підрозділів соціально-гуманітарної сфери для обговорення включення в Програму соціально-економічного розвитку району в 2012 році та перспективу до 2015 року переліку об’єктів.