back

Урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери

07 листопада 2011

4 листопада з нагоди Дня працівника соціальної сфери в актовому залі Ніжинської музичної школи відбулися урочистості, в яких взяв участь голова районної державної адміністрації Другаков В.Л.

Звертаючись до присутніх з вітальним словом, керівник району зазначив: «Сьогодні, напередодні вашого професійного свята, хотів би щиро подякувати всім вам і побажати наснаги та успіхів у нелегкій, але такій необхідній людям справі соціального захисту тих, хто з різних причин опинився у складних життєвих умовах. Де б ви не працювали, в управлінні праці та соціального захисту чи територіальному центрі соціального обслуговування, в управлінні Пенсійного Фонду чи в центрі зайнятості, в центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді чи у Фондах соціального страхування ви постійно зустрічаєтесь з нелегкими людськими долями, робите все від вас залежне, щоб покращити матеріальний добробут і психологічний стан соціально незахищених людей».

Зі святом учасників урочистостей також привітали голова районної ради Бузун О.В., начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Шевчун О.М., начальник управління Пенсійного фонду України в м.Ніжині та Ніжинському районі Ворона О.М.

Кращим працівникам соціальної сфери району було вручено відзнаки районної державної адміністрації та районної ради.

Відбувся святковий концерт.