back

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ З ЧИСЛА ІНВАЛІДІВ !!!

11 лютого 2016

Повідомляємо, що з метою соціальної адаптації демобілізованих військовослужбовців, а саме інвалідів з числа учасників антитерористичної операції, затверджене розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 березня 2015 р. № 359-р, щодо можливості безкоштовного проходження фізкультурно-спортивної реабілітації на базі Західного реабілітаційного спортивного центру Національного комітету спорту інвалідів України у Львівській області.

Ці заходи призначенні для реабілітації інвалідів шляхом фізичної культури та спорту, залучення інвалідів до занять спортом, інтеграції їх у суспільство.

База Західного реабілітаційного спортивного центру Національного комітету спорту інвалідів України універсально пристосована для обслуговування інвалідів з тяжкими ураженнями опорно-рухового апарату та вадами зору. На її території знаходяться лижні траси, тренажерні зали, сауна, житлові корпуси облаштовані для потреб інвалідів пандусами та поручнями. База розташована в гірській, мальовничій місцевості за адресою: с.Яворів, вул. Рівних прав та можливостей, 1, Турківського району, Львівської області.

За додатковою інформацією та оформленням документів звертатись в управління соціального захисту населення Ніжинської РДА, пл. І. Франка, 1, кімната №8, телефонувати 2-42-51.