back

В Ніжинському районі триває акція «З відкритим серцем до кожної дитини»

20 грудня 2011

Приурочена до Дня Святого Миколая акція, ініційована Президентом України Віктором Януковичем «З відкритим серцем до кожної дитини», набула активної підтримки на Ніжинщині.

Так, 19 грудня голова райдержадміністрації Володимир Другаков відвідав багатодітну родину Зінаїди Ковальської, яка проживає у с. Григоро-Іванівка. В сім’ї виховується 5 дітей: всі хлопчики, старшому, Костянтину - 12 років, а найменшому, Миколі – 2 роки.

Володимир Леонідович привітав родину зі святом, побажав всім міцного здоров’я, достатку, всіляких гараздів, вручив дітям солодкі подарунки, комплект постільної білизни та листівки з привітаннями від Президента України.

В ході спілкування з родиною, голова райдержадміністрації запевнив, що найближчим часом буде вирішено питання з ремонтом будинку та безкоштовним харчуванням трьох старших дітей, які навчаються в Григоро-Іванівській ЗОШ I-II ст.

19 грудня до дня Святого Миколая в загальноосвітніх закладах району проведені святкові заходи для дітей молодшого та середнього шкільного віку: концертно-розважальні програми, конкурси дитячих листівок, малюнків, святкові ранки для дітей 1-4-х класів «Ходить по землі Миколай». В заходах взяли участь вчителі, діти, батьки, депутати місцевих та районної ради, представники громадськості, підприємці.