back

Урочисті заходи з нагоди святкування Дня працівників сільського господарства.

22 листопада 2011

18 листопада в приміщенні Ніжинського драматичного театру ім. М.Коцюбинського відбулися урочисті заходи з нагоди святкування Дня працівників сільського господарства.

З вітальними словами перед учасниками святкового зібрання виступили: В.Л. Другаков, голова райдержадміністрації, О.В. Бузун, голова районної ради, М.В. Приходько, ніжинський міський голова, С.М. Микула, начальник управління агропромислового розвитку та вручили почесні відзнаки кращим працівникам та керівникам сільськогосподарських підприємств.

У своєму виступі голова райдержадміністрації Володимир Другаков відзначив важливість та актуальність роботи працівників сільського господарства: "Немає почеснішої, відповідальнішої та важливішої справи як вирощувати хліб. Завдяки Вашій копіткій праці наливається силою зернове колосся - запорука життя на землі. І в цих словах - загальнолюдська істина, якою підкреслено особливе значення селянської праці. Успіхам нинішнього хліборобського року передувала організована робота керівників та спеціалістів сільськогосподарського виробництва. Щира подяка, вам шановні, за високі врожаї.»

В цей святковий день було згадано ветеранів сільськогосподарського виробництва нашого району.

Актори театру привітали учасників зібрання чудовою концертною програмою.