back

До уваги керівників підприємств, установ та організацій всіх форм власності, голів комісій із соціального страхування та бухгалтерів !

15 листопада 2011

Доводимо до вашого відому, що згідно повідомлення головного лікаря центральної районної поліклініки Деснянського району м. Києва 07.10.2011 року лікарем-терапевтом виявлено втрату двох бланків листків непрацездатності серії АВК № 478889 та № 478890.

Враховуючи викладене, вони не можуть бути підставою для надання матеріальної допомоги за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

У випадку можливого пред”явлення до оплати зазначених листків непрацездатності, про дані факти необхідно терміново інформувати Ніжинську міжрайонну виконавчу дирекцію Чернігівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Ніжинська міжрайонна виконавча дирекція Чернігівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Доводимо до вашого відому, що згідно повідомлення головного лікаря центральної районної поліклініки Деснянського району м. Києва 07.10.2011 року лікарем-терапевтом виявлено втрату двох бланків листків непрацездатності серії АВК № 478889 та № 478890. Враховуючи викладене, вони не можуть бути підставою для надання матеріальної допомоги за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності. У випадку можливого пред”явлення до оплати зазначених листків непрацездатності, про дані факти необхідно терміново інформувати Ніжинську міжрайонну виконавчу дирекцію Чернігівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності. Ніжинська міжрайонна виконавча дирекція Чернігівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності