back

Енергетиків району привітали з професійним святом

22 грудня 2015

22 грудня голова районної державної адміністрації Вячеслав Івашин привітав з професійним святом колектив Ніжинського РЕМу.

Символічно, що саме взимку, коли всі особливо потребують затишку в домівках, служителі енергії, світла і тепла відзначають своє свято. В актовій залі зібралися всі ті, хто своєю наполегливою працею доносять електричну енергію до кожної оселі, кожного підприємства Ніжинщини.

В першу чергу, свій колектив привітав директор підприємства Артур Піжун, який побажав всім присутнім здоров’я, внутрішньої наснаги, професійного зростання. Він зазначив, що цього року енергетики нашого краю святкують одразу дві ювілейні дати – 20-річчя створення ПАТ «Чернігівобленерго» та 120 років від заключення першого договору на постачання електроенергії в області.

Безперечно важливе значення енергетичної галузі для сучасного народного господарства відзначив і голова райдержадміністрації. Вячеслав Анатолійович висловив слова вдячності та поваги усім, хто присвятив цій сфері діяльності власне життя, кому тисячі сімей нашого району завдячують теплом і світлом у своїх домівках. Зазначив, що районна влада високо цінує великі зусилля, мужність та вміння, яких вимагає нелегка праця енергетика. Адже саме невтомною працею, талантом і наснагою кількох поколінь створено розвинутий, потужний енергетичний комплекс.

Слова вітань на адресу енергетиків також прозвучали від заступників директора Ніжинського РЕМу.

Кращі працівники галузі були нагороджені відзнаками Ніжинської районної державної адміністрації та ПАТ «Чернігівобленерго».

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА