back

У Кропивному відкрили дитячий садочок

18 грудня 2015

Дошкільна освіта є першою сходинкою до здобуття якісних знань, фундаментом, на якому будується вся система освіти.

Максимально охопити дітей дошкільною освітою, забезпечити її якість і доступність незалежно від місця проживання, матеріального забезпечення, соціального походження – завдання для нашого часу складне, але все одно вимагає вирішення.

Справжнім подарунком до Дня Святого Миколая для дітей та їх батьків стало відкриття реконструйованого садочку в селі Кропивне.

18 грудня відбулося урочисте відкриття садочка, що стало справжнім святом не лише для дітвори та їх батьків, а й для усієї громади.

Різнокольорові повітряні кулі, весела музика, схвильовані батьки, почесні гості, подарунки - все говорило про те, наскільки значимо відкриття дитячого садка для жителів села.

Розділити радість з мешканцями громади та привітати їх з чудовою подією завітали: голова районної державної адміністрації Вячеслав Івашин, голова районної ради Олег Бузун, заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко, заступник голови районної ради Наталія Березка, начальник відділу освіти Леся Лозова, Григоро-Іванівський сільський голова Володимир Орел, депутат районної ради Володимир Другаков, голова Верховного суду України 1996-2002 років, уродженець с.Кропивне Віталій Бойко.

Виступаючи перед громадою, кожен із гостей говорив щирі слова подяки тим, хто виплекав саму ідею створення цього садочка, хто допомагав в будівництві та забезпеченні меблями, хто хоч якось причетний до сьогоднішнього свята. Адже кожен розуміє, що поки в селі є школа – село живе, а, відповідно до коректив сьогодення: якщо в громаді створено ДНЗ-ЗНЗ – громада беззаперечно має майбутнє.

По-дитячому просто і правдиво свою подяку висловили майбутні вихованці садочка та школярі молодшої ланки.

З особливим натхненням виступала перед громадою керівник закладу Олена Ляшенко, яка подякувала всім хто причетний до створення садочка та тим, хто завітав цього дня до громади просто розділити радість свята.

Після офіційної частини, голова районної державної адміністрації Вячеслав Івашин, голова районної ради Олег Бузун, сільський голова Володимир Орел та беззмінний меценат громади Віталій Бойко урочисто перерізали стрічку, що ознаменувало відкриття нового дитячого садочка, розрахованого на 20 діток.

Дійство закінчилося в гостинних стінах дитсадка, де кожен міг помилуватися затишним убранством дитячих кімнат.

Батьки задоволені, а в дитячих очах не згасає іскринка щастя, адже вони отримали свій „дім радості”, де будуть навчатись, виховуватись, спілкуватись з однолітками і успішно готуватись до навчання у школі.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА