back

Вячеслав Івашин відвідав Світанківську ЗОШ

17 грудня 2015

16 грудня голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин та заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко відвідали з робочим візитом Світанківську ЗОШ І-ІІІ ст.

В рамках візиту Вячеслав Анатолійович поспілкувався з директором школи Ларисою Кукало та педагогічним колективом закладу.

Керівник району оглянув учбові приміщення, санітарну кімнату, ділянки для вирощування саджанців, теплицю, котельню. Знайомлячи із закладом, Лариса Федорівна розповіла про особливості організації навчального та виховного процесу в школі, екологічний напрямок виховання, співпрацю в районним лісництвом, презентувала екологічний клас оснащений інноваційними засобами навчання. В ході робочого діалогу було обговорено питання ремонту шкільного автобуса, косметичного ремонту санітарної кімнати, дотримання температурного режиму в навчальних приміщеннях, тощо.

Особливу увагу керівника навчального закладу Вячеслав Анатолійович акцентував на невідворотності оптимізації шкільної мережі району. Тому, слід ґрунтовно вивчити питання щодо об’єднання місцевого дитячого садочка та школи. В умовах реформування та децентралізації влади – це вимога часу. Зі свого боку влада району та керівництво навчальних закладів мають спільно вирішувати усі пов’язані з об’єднанням проблемні питання.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА