back

Вітання з нагоди Дня Збройних Сил України

04 грудня 2015

Шановні військовослужбовці, воїни, ветерани війни і Збройних Сил!

Від імені районної державної адміністрації прийміть найщиріші вітання з нагоди свята - Дня Збройних сил України.

У цей день ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати Україну, її суверенітет і незалежність. Це - свято наших ветеранів, чиї скроні вже вкриті сивиною, а груди увінчані нагородами, молодих солдатів, які сьогодні стоять в строю на захисті нашої країни, усіх чоловіків, які проходили військову службу і знову готові стати на захист своїх родин, домівок, своєї землі, адже, служба в лавах збройних сил – це покликання та обов’язок справжніх чоловіків.

Останнім часом це свято має особливе значення. Україна вперше за роки незалежності зі зброєю в руках відстоює своє право на територіальну цілісність та суверенітет. Боронити рідну землю на сході держави від агресорів сьогодні пішли тисячі українців у складі Збройних Сил України та в бойових загонах добровольців.

Дорогі солдати і офіцери, нехай і надалі буде цілеспрямованою та плідною ваша діяльність, ніколи не вичерпується енергія і натхнення, а щира любов до України та народна повага надихають вас на нові звершення у благородній справі служіння та захисту держави. Здоров’я, щастя, миру і злагоди вам і вашим родинам.

Перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Батрак