back

Семінар-нарада голів селищної та сільських рад району

01 грудня 2015

01 грудня у малому залі міськвиконкому голова Ніжинської районної ради Олег БУЗУН провів семінар-нараду з селищним та сільськими головами району.

Участь у семінарі також взяла заступник голови райдержадміністрації Оксана МЕЛАШЕНКО, керівник апарату РДА Тетяна Коник, працівниками виконавчого апарату районної ради, керівники районних установ та організацій, ЗМІ.

Учасники засідання обговорили питання порядку денного. А саме:

- Про виконання районної програми “Ніжинщина для дітей” на 2011 – 2016 рр. проінформував Олег ЖАДЬКО, начальник служби у справах дітей РДА.

- Про стан виконавської дисципліни, організації виконання завдань, визначених актами законодавства, розпорядженнями і дорученнями Президента України, Кабінету Міністрів України і роботи зі зверненнями громадян ознайомила присутніх Тетяна КОНИК, керівник апарату РДА.

- Про протидію захворюванню на туберкульоз та ВІЛ-інфекцію/СНІД детально розповіли Василь СТЕПАНЕНКО, заступник начальника Ніжинського СЕС та Іван БОНДАР, головний лікар КЗ “Ніжинський районний центр ПМСД”.

- Про надання субсидій жителям Ніжинського району повідомила Тетяна БАРИЛО, начальник відділу адресних соціальних виплат.

- Про фінансування громадських оплачуваних робіт в 2016 р. та про організацію оформлення документів колишніх сільських голів та секретарів проінформував Ігор ПРИХОДЬКО, заступник директора Ніжинського центру зайнятості.

За матеріалами організаційного відділу районної ради