back

Делегація від Ніжинського району взяла участь в V Міжнародному інвестиційному форумі

28 вересня 2011

23 - 24 вересня в обласному центрі проводився V Міжнародний інвестиційний форум, в якому взяла участь делегація Ніжинського району. Ніжинський консервний завод запропонував учасникам заходу більше 30 найменувань консервної продукції, представники ніжинської гільдії медоварів демонстрували різні види меду та вироби з нього. Була виставлена продукція підсобного господарства Ніжинського агротехнічного інституту. Етнографічний відділ музею М.К.Заньковецької представив роботи вишивальниці з с.Заньки М.Новак , вироби з бісеру демонструвала С.Борщ з с.Гр.Іванівка, відділ культури і туризму райдержадміністрації запропонував вишивки К.Єрко та Г.Капленко з с.Бурківки, а також обереги, виготовлені спеціалістами відділу культури і туризму РДА М.Шуст і М.Ревко. На сцені обласного музично-драматичного театру ім.. Т.Г.Шевченка виступив народний аматорський фольклорний ансамбль «Бурківчанка» та дует Н.Кудряшової і Г. Боровицької.

Під час роботи форуму були підписані договори про співпрацю та економічне співробітництво між Ніжинським районом та Корнянським районом Гомельської області Республіки Білорусь і Корачевським районом Брянської області Російської Федерації.

У роботі форуму приймали участь голова райдержадміністрації В.Л.Другаков, голова районної ради О.В.Бузун, заступник голови райдержадміністрації А.В.Пономаренко, керівник апарату райдержадміністрації Т.П.Коник, заступник голови районної ради І.В.Грозенко, начальник управління економіки РДА В.Ф.Шелест, спеціаліст відділу культури РДА С.Й.Коваль.