back

Обговорили важливі питання життєдіяльності району

09 листопада 2015

09 листопада в райдержадміністрації відбулися робочі наради з керівниками управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації щодо розв'язання актуальних питань соціально-економічного розвитку та гуманітарної сфери району.

Провели наради перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Батрак та заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко.

Серед головних були обговорені питання ремонту доріг, осіннього призову до лав Збройних Сил України, анкетування учасників АТО та їх соціального захисту, підготовку до відкриття дитячого садка у с.Крапивне, виконання районного бюджету, продовження роботи виїзних приймалень УСЗН в населених пунктах, пільгового перевезення, захисту прав дітей, функціонування медичних закладів тощо.

Крім того, були окреслені організаційні моменти відзначення Дня працівників сільського господарства, заплановані на 13 листопада та Дня працівників культури, які відбудуться сьогодні в райдержадміністрації.

Також була акцентована особлива увага на дотриманні температурного режиму в школах, постійного обліку витрат газу та електроенергії, проведенні наради з сільськими головами щодо виконання Закону України по декомунізації.

За підсумками розгляду питань на нарадах було дано ряд доручень виконавцям.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації