back

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ !!!

04 листопада 2015

Повідомляємо, що постраждалі учасники антитерористичної операції можуть отримати заходи щодо психологічної реабілітації відповідно до постанови затвердженої Кабінетом Міністрів України від 31.03.2015 № 221.

Реабілітаційні послуги надаються учасникам АТО в реабілітаційних установах, з якими Державною службою України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції в установленому законодавством порядку укладено відповідний договір про надання реабілітаційних послуг.

Учасники АТО приймаються до реабілітаційної установи на підставі направлення виданого через органи соціального захисту населення за місцем реєстрації, а учасник АТО або його законний представник, який переселився з тимчасово окупованої території чи районів проведення антитерористичної операції, за фактичним місцем проживання відповідно до довідки про взяття на облік особи, яка переміщується з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції.

За результатами конкурсних торгів на закупівлю за державні кошти послуг з психологічної реабілітації учасників АТО Службою визначено дві реабілітаційні установи - ДП ”Клінічний санаторій “Курорт Березівські мінеральні води” ЗАТ “Укрпрофздоровниця” та ДП “Південь-Курорт-Сервіс” санаторій “Орізонт”.

За додатковою інформацією та оформленням документів звертатись в управління соціального захисту населення Ніжинської РДА, пл. І. Франка, 1, кімната №8, телефонувати 2-42-51.