back

Щотижневі робочі наради в райдержадміністрації

02 листопада 2015

02 листопада в райдержадміністрації відбулися робочі наради з керівниками управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації щодо розв'язання актуальних питань соціально-економічного розвитку та гуманітарної сфери району.

Провели наради перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Батрак та заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко.

Серед головних були обговорені питання ремонту доріг, чергового призову до лав Збройних Сил України, підготовки Проекту Програми соціально-економічного розвитку на 2016 рік, проведення співбесід з сільськими головами, завершення робіт на окремих об’єктах, дотримання температурного режиму в школах, постійного обліку витрат газу та електроенергії тощо.

Особлива увага керівництва була акцентована на вирішенні питання щодо надання субвенцій з бюджетів сільських рад на придбання підручників, активізації інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо призначення субсидій та пільг. Окрема увага була приділена обговоренню питання про придбання житла для дитини-сироти в с.Дуболугівка за кошти з обласного та місцевого бюджетів.

За підсумками розгляду питань на нарадах було дано ряд доручень виконавцям.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації