back

Відбулася остання сесія Ніжинської районної ради VI скликання

02 листопада 2015

30 жовтня у залі засідань міськвиконкому відбулася остання 31 (позачергова) сесія Ніжинської районної ради VI скликання під головуванням голови районної ради Олега БУЗУНА. На розгляд депутатів було винесено 13 питань, які пройшли попереднє обговорення на засіданні Президії районної ради.

До сесійної зали прибули на пленарне засідання 32 депутати районної ради (із 60-ти). Також у роботі сесії взяли участь депутати обласної ради Володимир ДРУГАКОВ та Юрій СОЛОДЬКО, перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій БАТРАК, заступник голови РДА з гуманітарних, соціальних та політико-правових питань Оксана МЕЛАШЕНКО, сільські голови територіальних громад району, начальники управлінь та відділів, керівники організацій, працівники виконавчого апарату районної ради, засоби масової інформації та інші запрошені.

Насамперед про звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців 2015 року та про внесення змін до рішення XXVI сесії районної ради VI скликання від 28 січня 2015 року “Про районний бюджет на 2015 рік” інформувала присутніх начальник фінансового управління райдержадміністрації Світлана АЛЕМША.

Далі виступив депутат обласної ради, головний лікар Ніжинської ЦРЛ Юрій СОЛОДЬКО та розповів про затвердження Цільової соціальної програми протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2015-2018 роки у Ніжинському районі.

Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олександр ШЕВЧУН ознайомив присутніх із Програмою соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей в Ніжинському районі на 2015 – 2016 роки.

Олександр ЯРМАК, начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації, висвітлив питання про внесення змін до Районної програми капітального ремонту системи опалення по вулиці Батюка, 5А в м. Ніжин, затвердженої рішенням районної ради від 12 липня 2015 року та про затвердження Програми підтримки індивідуального житлового будівництва та розвитку особистого селянського господарства “Власний дім” на 2016 – 2020 роки.

Також присутні заслухали інформацію першого заступника голови РДА Сергія БАТРАКА про затвердження Цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Ніжинського району на 2016-2020 роки.

У ході сесійного засідання депутати також розглянули та ухвалили відповідні рішення з інших питань порядку денного.

Підводячи підсумок засідання, голова районної ради Олег БУЗУН подякував усім депутатам районної ради, які протягом всього шостого скликання послідовно відстоювали інтереси виборців, приймали активну участь у роботі ради. Олег Віталійович висловив слова вдячності й депутатам обласної ради, районній державній адміністрації й усім тим, з ким ці 5 років співпрацював депутатський корпус районної ради.

За інформацією організаційного відділу районної ради