back

Привітали з професійним святом працівників соціальної сфери району

30 жовтня 2015

У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери.

Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин. Це свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов'язку, а й за велінням совісті та покликом душі.

Районна влада вшанувала сьогодні людей цієї благородної професії.

У залі засідань райдержадміністрації зібрались представники служб, які працюють у соціальній сфері. А це управління соціального захисту населення, управління Пенсійного фонду, міськрайонний центр зайнятості, районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відділення фонду соціального страхування від нещасних випадків, відділення фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Батрак, заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко та голова районної ради Олег Бузун у своїх вітальних виступах наголосили, що соціальний захист – це особлива галузь, яка найближче стоїть до життєвих інтересів усіх громадян, що саме працівники соціальної сфери першими підтримують обездолених, безробітних, інвалідів, самотніх та малозабезпечених людей, сумлінно опікуються їх проблемами та роблять усе можливе, аби для наших людей життя стало кращим, достойнішим, щасливішим.

Очільники району висловили присутнім щирі слова вдячності за натхненну працю, доброту і чуйність, професіоналізм, який вони проявляють у своїй роботі та побажали усіляких гараздів людям з благородними серцями.

Зі словами вітання звернувся до присутніх також голова районної організації ветеранів Володимир Карпенко.

Не обійшлося і без грамот та подяк від районної влади та музичних виступів від артистів району, які подарували приємні хвилини радості, тепла, гарного настрою для всіх учасників заходу.

Грамотами районної державної адміністрації нагороджені:

ЛОХАНЬКО Тетяна Юріївна, головний бухгалтер відділення фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в м. Ніжині Чернігівської області ;

БАРИЛО Тетяна Володимирівна, начальник відділу адресних соціальних допомог управління соціального захисту населення районної державної адміністрації;

ЧУПРИНА Тетяна Володимирівна, соціальний робітник с. Галиця відділення соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) управління соціального захисту населення районної державної адміністрації.

ЧОС Юлія Володимирівна, начальник відділу соціальної роботи Ніжинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

СИПЛИВЕЦЬ Людмила Михайлівна, головний спеціаліст з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 2 управління Пенсійного фонду України в м. Ніжині та Ніжинському районі.

НАУМЕНКО Людмила Василівна, провідний спеціаліст відділення виконавчої дирекції фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

ГРАДОБИК Людмила Анатоліївна, головний спеціаліст з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 1 управління Пенсійного фонду України в м. Ніжині та Ніжинському районі.

Подяки районної державної адміністрації отримали:

ШЕРЕМЕТ Ніна Іванівна, соціальний робітник с. Погребець відділення соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) управління соціального захисту населення районної державної адміністрації;

ЗОЦЕНКО Олександра Григорівна, завідувач господарством стаціонарного відділення для постійного або тимчасового проживання територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) управління соціального захисту населення районної державної адміністрації;

ХАРЧЕНКО Тетяна Валеріївна, начальник відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 2 управління Пенсійного фонду України в м. Ніжині та Ніжинському районі

КОШОВА Юлія Андріївна, головний спеціаліст сектора платежів до пенсійної системи управління Пенсійного фонду України в м. Ніжині та Ніжинському районі

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації