back

Відкриття центральної частини навчального корпусу Ніжинського агротехнічного інституту

11 жовтня 2015

10 жовтня, у день Покровського ярмарку, відбулось відкриття центральної частини навчального корпусу ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний інститут».

На урочистості завітали почесні гості: голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій КУЛІЧ, делегація Національного університету біоресурсів і природокористування України на чолі з ректором Станіславом НІКОЛАЄНКОМ, начальник управління освіти і науки обласної державної адміністрації Ігор ВДОВЕНКО, перший заступник голови Ніжинської районної державної адміністрації Сергій БАТРАК, голова Ніжинської районної ради Олег БУЗУН, Ніжинський міський голова Анатолій ЛІННИК, народний депутат України Олександр Кодола, настоятель собору Всіх Святих Отець Сергій, настоятель храму Святої Покрови Михаїл Якубів.

У вітальному слові директор інституту Василь Лукач висловив подяку гостям свята й усім, хто долучився до благородної справи розбудови навчального закладу.

Щиро привітав колективи навчальних закладів голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч.

Ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслав Ніколаєнко запевнив колективи інституту та коледжу в надійній підтримці усіх починань і в науковій, і в навчальній та виробничій діяльності. Побажав студентам та співробітникам навчальних закладів єдності та невпинного руху вперед.

Народний депутат України Олександр Кодола долучився до привітань, які звучали на адресу інституту.

Отець Сергій та отець Михаїл благословили всіх присутніх на добрі справи, міцні знання та служіння рідному закладу.

Директор інституту висловив щиру вдячність керівнику та працівникам будівельної фірми «Надія України» за високий професіоналізм і дієву допомогу в облаштуванні центральної частини навчального корпусу інституту та подякував колегам і своїм надійним помічникам – голові профкому Заверткіну Анатолію та заступнику з адміністративно-господарської роботи Івановському Андрію. Висловив дяку народному депутату України Валерію Давиденку за фінансову підтримку та всім співробітникам і студентам.

Право перерізати святкову стрічку було надано голові Чернігівської облдержадміністрації В.Кулічу, ректору університету С.Ніколаєнку та директору інституту В.Лукачу.

Після урочистого відкриття центральної частини навчального корпусу всі присутні були запрошені на щорічну студентську виставку «Барви осені», де було представлено створені студентами зразки художньої творчості та прикладного мистецтва, страви української кухні. Гості із задоволенням куштували смаколики та купували вироблені власноруч студентами інституту й коледжу обереги, вишиті картини та рушники тощо.

За інформацією офіційного сайту Ніжинського агротехнічного інституту