back

День усиновлення у Вертіївці

02 жовтня 2015

День усиновлення – це свято, яке щороку припадає на 30 вересня та співпадає із днем християнського свята Віри, Надії, Любові та їх матері Софії.

З нагоди цього свята Вертіївська сільська рада гостинно зустріла усиновлювачів та прийомних батьків, яких запросила фахівець із соціальної роботи Наталія Мороз.

В ході зустрічі Вертіївський сільський голова Олександра Теслик та директор Ніжинського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Олена Подпоріна наголосили на тому, що усиновлення - це важливий та відповідальний крок, який потребує християнських чеснот – віри, надії, любові та мудрості. Щирими словами вони подякували батькам за тепло їх сердець, любов та небайдужість, душевну щирість, батьківську турботу, яку вони щодня дарують дітям.

Всім батькам вручили квіти, солодкі подарунки та запросили до відвертої розмови. За чашкою запашної кави всі разом поринули у невимушену бесіду, поділилися своїми успіхами й здобутками у вихованні таких уже рідних дітей.

Підвівши підсумки зустрічі, Олена Подпоріна зазначила, що всі ми глибоко віримо в те, що усиновлення та інші форми сімейного виховання, як у нашому районі так і в усій Україні будуть активно розвиватися і надалі, адже у кожної дитини повинні бути батьки.

За інформацією Ніжинського РЦСССДМ