back

Розглянуто стан підготовки до опалювального періоду

01 жовтня 2015

01 жовтня відбулась розширена нарада райдержадміністрації, яку провів перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Батрак. Участь у нараді взяли голова районної ради Олег Бузун, селищний, сільські голови, начальники управлінь, відділів, секторів, структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники окремих установ та організацій району.

Актуальне та важливе питання стану підготовки об’єктів соціальної сфери до роботи в опалювальний період 2015-2016 років було обговорено на нараді. У форматі співбесіди з керівниками територіальних громад, начальниками відділів освіти, культури, головним лікарем Центру первинної медико-санітарної допомоги було проаналізовано готовність кожного закладу соціальної сфери в розрізі населених пунктів. Обговорено проблемні питання, які потребують негайного вирішення.

Сергій Батрак наголосив всім присутнім керівникам на необхідності якомога швидше провести відповідні заходи на проблемних об’єктах, закрити борги за газопостачання по освіті та медицині з метою забезпечення сталого проходження опалювального періоду.

Питання про стан епізоотичної ситуації в районі та про стан розвитку фізичної культури та спорту у 2015 році були розглянуті протокольно.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації