back

Наради щодо вирішення актуальних питань життєдіяльності району

28 вересня 2015

28 вересня перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Батрак провів нараду з керівниками управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації щодо розв'язання актуальних питань соціально-економічного життя району.

Керівник апарату Тетяна Коник ознайомила присутніх з планом основних заходів на поточний тиждень. Під час обговорення була акцентована увага на підготовці та проведенні заходів з нагоди Дня людей похилого віку, зокрема, привітанні та відвідуванні за місцем проживання людей, яким виповнилось 100 і більше років, урочистих заходів у стаціонарному відділенні для постійного або тимчасового проживання одиноких та непрацездатних людей у с.Вертіївка. Також обговорили організаційні моменти відзначення Дня працівників освіти. Урочисті заходи заплановані на 2 жовтня в Ніжинському академічному драматичному театрі ім.М.Коцюбинського.

Були також обговорені не менш важливі питання чергового осіннього призову, підготовки до зими, забезпечення паливом закладів соціальної сфери, соціального захисту учасників АТО, переселенців.

Цього ж дня заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко провела нараду за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації щодо розв’язання актуальних питань гуманітарної сфери району.

Керівники підрозділів та служб доповіли про роботу на минулому тижні та основні завдання на поточний тиждень. Начальник відділу культури Антоніна Залозна повідомила про участь 27 вересня в обласних заходах до Всесвітнього дня туризму та зазначила, що представлена районна експозиція була відзначена керівництвом області як одна з кращих. Голова районної організації ветеранів Володимир Карпенко інформував про проведення 30 вересня звітно-виборчої конференції районної організації ветеранів.

Присутні також обговорили ряд питань, які стосувались відзначення на районному рівні Дня бібліотек, Дня усиновлення та Дня працівників освіти.

За підсумками розгляду питань на щотижневих робочих нарадах було дано ряд доручень виконавцям.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації