back

Участь у Чемпіонаті з інтелектуальних ігор "Віват, інтелект!"

22 вересня 2015

18 вересня 2015 року відбулася довгоочікувана подія для розумників і розумниць Ніжинщини. Команда-переможець району «Полярна зірка» брала участь в обласному Чемпіонаті з інтелектуальних ігор «Віват, інтелект!» серед школярів Чернігівської області на базі обласної телерадіокомпанії «Сівер-Центр».

Протягом усіх раундів команди-учасниці продемонстрували високий рівень ерудиції, кмітливості та винахідливості.

Глядачі з цікавістю спостерігали за учнями, які намагалися щосили колективно знайти правильну відповідь на хитромудре питання ведучої і відверто дивувалися, коли вона виявлялася надзвичайно простою і несподіваною. У запеклій боротьбі нашій команді вдалося отримати 3 бали, але це ніщо, порівняно з тим багажем вражень та досвіду, які вони привезли з собою додому.

Отже, одним із головних завдань на 2015-2016 навчальний рік є виховання освічених, інтелектуально розвинутих, творчих і небайдужих до долі України молодих людей, які своїм нестримним прагненням до нових знань і самовдосконалення, бажанням думати і відстоювати власну думку зможуть змінити нашу державу на краще та привести її до європейських стандартів життя.

За інформацією відділу освіти