back

Щотижневі робочі наради в райдержадміністрації

21 вересня 2015

21 вересня перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Батрак провів нараду з керівниками управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації щодо розв'язання актуальних питань соціально-економічного життя району.

Серед важливих та актуальних на нараді були обговорені питання підготовки об’єктів соціальної сфери та житлово-комунального господарства до опалювального періоду, виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери, соціального захисту сімей загиблих та демобілізованих учасників АТО, проведення виїзних приймалень управління соціального захисту населення з метою надання допомоги жителям в оформленні субсидій, участі у Покровському ярмарку тощо.

Сергій Батрак наголосив присутнім керівникам звернути особливу увагу на моніторингові показники по галузям за підсумками кварталу.

Цього ж дня заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко провела нараду за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації щодо розв’язання актуальних питань гуманітарної сфери району.

Окрема увага була приділена обговоренню питання відзначення в районі Дня захисника України з підготовкою відповідного розпорядження голови райдержадміністрації та участі району в обласній виставці «Чернігівщина туристична».

Оксана Мелашенко повідомила присутнім, що команда Ніжинського району, яку готував тренер ДЮСШ «Колос» Юрій Булавенко, зайняла I місце в обласному національному патріотичному заході «Я патріот», який проходив з 15 по 17 вересня в смт.Гончарівське та зауважила, що необхідно відзначити команду на рівні району та провести відповідний урочистий захід. Вона подякувала головному спеціалісту з питань сім"ї, молоді та спорту Андрію Штайнеккеру за вирішення організаційних питань участі команди у заході.

Під час наради керівники служб інформували про роботу на минулому тижні та завдання, які потрібно вирішити впродовж поточного тижня.

За підсумками розгляду питань на щотижневих робочих нарадах було дано ряд доручень виконавцям.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації