back

Вручення ювілейних медалей ветеранам війни

18 вересня 2015

В рамках відзначення в районі 72-ої річниці визволення Ніжинщини від нацистських загарбників, 18 вересня 2015 року, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Батрак відвідав за місцем проживання ветеранів Другої світової війни в ряді населених пунктів.

Посадовець завітав до Парасюка Івана Яковича в селі Перемога, Петрик Ніни Дмитрівни та Шаш Любові Степанівни в смт.Лосинівка, Валенчука Івана Івановича та Шуст Миколи Захаровича в с.Сальне, Пащенка Миколи Івановича та Смілик Дмитра Івановича в с.Світанок та Сидоренка Дмитра Карповича в с.Григоро-Іванівка.

Сергій Батрак вручив ветеранам почесні відзнаки Президента України – ювілейні медалі "70 років Перемоги над нацизмом" та подякував кожному з них за вагомий внесок у перемогу, побажав міцного здоров’я, довгих років життя й підтримки рідних.

Принагідно Сергій Анатолійович також відвідав Катерину Митрофанівну Орел, матір воїна-інтернаціоналіста, що загинув в Афганістані Миколи Орла в с.Червоний Колодязь та Наталію Микитченко, дружину загиблого в АТО Сергія Барана в с.Богданівці та вручив їм матеріальну допомогу, передбачену районною Програмою підтримки сімей воїнів-афганців та сімей загиблих в АТО "Афганець-2015".

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації