back

Урочисті заходи з нагоди Дня рятівника

18 вересня 2015

17 вересня у Ніжинському академічному українському драматичному театрі імені Михайла Коцюбинського відбулись урочисті заходи з нагоди Дня рятівника.

На свято завітали перший заступник голови райдержадміністрації Сергій БАТРАК, голова Ніжинської районної ради Олег БУЗУН, заступник міського голови з соціальних, гуманітарних та політико-правових питань Ігор АЛЄЕСЄЄНКО, полковник служби цивільного захисту, командир Спеціального авіаційного загону Оперативно – рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України Іван КОРОБКА.

Перший заступник голови Ніжинської райдержадміністрації Сергій БАТРАК від щирого серця привітав рятівників із професійним святом: «Ваша професія так потрібна людям, адже саме ви, як ніхто інший, приходите до кожного, хто потребує допомоги в складну хвилину. Щирі слова вдячності за вашу професію. Добра, здоров’я, злагоди вам і вашим сім’ям та мирного світлого неба над головами. Зі святом

Грамотами райдержадміністрації були нагороджені: ПАНЮК Олександр Васильович, РУДЕНКО Микола Анатолійович, подяки оголошені: ЮЩЕНКО Галині Миколаївні та ВАСИЛЬЄВУ Сергію Олеговичу.

Голова районної ради Олег БУЗУН щиро подякував рятівникам за роботу, за героїзм і професіоналізм, який у них є і проявляється у повсякденній роботі для служіння безпеці нашої держави, екологічної і соціальної безпеки, на упередження техногенних ситуацій. Олег Віталійович підкреслив, що рятівники мають високе почуття патріотизму, що вони з гордістю і відповідальністю працюють для захисту нашої держави. Він наголосив, що загиблі під час виконання службових обов’язків дійсно заслуговують звання герої України, на нашу вічну пам'ять і пошану, а їхні сім’ї - на постійну турботу від керівництва і влади.

За зразкове виконання посадових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди відзначення Дня рятівника грамотами Ніжинської районної ради були нагороджені: САВЧЕНКО Олег Іванович, інженер автомобільної та електрогазової служби частини авіаційно-технічного та матеріального забезпечення Спеціального авіаційного загону Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України; САМКО Надія Миколаївна, завідувач їдальні (об’єднаної) господарчої групи продовольчої служби частини авіаційно-технічного та матеріального забезпечення Спеціального авіаційного загону Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України.

Подяки Ніжинської районної ради було оголошено: прапорщику служби цивільного захисту КЛИМЕНКУ Ярославу Володимировичу, авіаційному механіку авіаційної ескадрильї спеціального призначення на вертольотах Спеціального авіаційного загону Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України; лейтенанту служби цивільного захисту ШАТАЙЛУ Дмитру Сергійовичу, старшому техніку групи технічного обслуговування і ремонту засобів зв’язку, радіотехнічного забезпечення та телекомунікаційних систем вузла зв’язку, автоматизованих систем управління та радіотехнічного забезпечення.

Вітальні слова звучали від заступника Ніжинського міського голови з соціальних, гуманітарних та політико-правових питань Ігора АЛЄЕСЄЄНКА.

Привітали також рятівників і їхнє командування - полковник служби цивільного захисту, командир Спеціального авіаційного загону Оперативно – рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України Іван КОРОБКА.

Після урочистої частини відбувся святковий концерт колективу драматичного театру ім. М. Коцюбинського.

За інформацією організаційного відділу районної ради