back

Вітання голови райдержадміністації В.Л.Другакова з нагоди 15-ї річниці прийняття Конституції України

23 червня 2011

Шановні жителі Ніжинщини!

Щиро вітаю вас з великим державним святом – 15-річницею прийняття Конституції України.

28 червня 1996 року назавжди залишиться видатною подією в сучасній історії української державності. Обравши шлях незалежного розвитку і закріпивши це в Конституції, Україна підтвердила своє прагнення розвивати і зміцнювати демократичну, соціальну, правову державу.

Це свято кожного з нас, не зважаючи на стать, вік, професію, соціальний стан чи мову. Адже Основний Закон нашої країни гарантує та забезпечує права і обов"язки громадян. Саме людина, її здоров"я, честь, гідність, недоторканість і безпека є найвищою соціальною цінністю у державі.

Нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку людини, де б панували гуманізм, демократія і справедливість, а матеріальний достаток співвідносився б із кількістю та якістю праці кожного.

Тож нехай це свято додає нам сил та впевненості для досягнення поставлених цілей на благо нашої держави та громади району.

Бажаю вам міцного здоров"я, миру, щастя, добра, благополуччя, натхнення та плідної праці в ім"я нашого спільного кращого майбутнього. З повагою,