back

Щотижневі робочі наради в райдержадміністрації

07 вересня 2015

07 вересня заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко провела щотижневі робочі наради з керівником апарату, керівниками управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації щодо розв'язання актуальних питань соціально-економічного життя району.

Присутні обговорювали питання виконання бюджету та програми соціально-економічного розвитку району за 8 місяців поточного року; про заходи з організації осіннього призову на строкову військову службу; підготовку закладів соціальної сфери до зими; проведення жнив; децентралізацію влади та створення об’єднаних громад на території району; підготовку та проведення заходів з нагоди Дня фізичної культури та спорту. Значну увагу було приділено роботі соціальних служб з сім’ями, які опинилися в складних життєвих ситуаціях або потребують соціального супроводу.

Найближчими днями Ніжинщина святкуватиме 72-у річницю визволення від нацистських загарбників. На необхідності належного відзначення цієї дати наголосила заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко. Зокрема, вона доручила керівникам структурних підрозділів надати пропозиції щодо підготовки і відзначення Дня визволення, забезпечення проведення районних урочистих заходів та, по-можливості, участі ветеранів війни у цих заходах.

Крім того, було піднято ряд питань, які стосуються поточної роботи структурних підрозділів райдержадміністрації.

За підсумками роботи заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко дала ряд доручень.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації