back

У школах району пролунав перший дзвоник

01 вересня 2015

Сьогодні в загальноосвітніх школах району розпочався новий навчальний рік урочистими лінійками та святковими заходами з нагоди Дня знань.

Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання до нових звершень, до самостійного життя. Це свято насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи, тих, хто щоденно віддає свої знання та тепло сердець, навчає і виховує в дусі любові до України та до людини як найбільшої цінності.

З початком нового навчального року учнів та педагогічні колективи привітали керівництво району, представники відділу освіти, керівники районних організацій, установ, структурних підрозділів райдержадміністрації.

В цей день заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко побувала на святі у Крутівській ЗОШ I-III ст. Вона висловила щирі слова подяки педагогічному колективу школи за самовіддану працю, мудрість та щедрі знання, які вчителі віддають своїм вихованцям, побажала міцного здоров'я і терпіння батькам, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань учням.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації