back

Щотижневі робочі наради в райдержадміністрації

31 серпня 2015

31 серпня заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко провела щотижневі робочі наради з керівником апарату, керівниками управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації щодо розв'язання актуальних питань соціально-економічного життя району.

Зокрема, були обговорені питання що стосуються участі у заходах з нагоди Дня знань у школах району, проведення круглого столу в райдержадміністрації з нагоди відзначення Дня підприємця, проведення електронних тендерних закупівель, призначення субсидій та пільг жителям району, підготовки до зими об’єктів, які планується ввести в експлуатацію, виконання районного бюджету, стану виплати заробітної плати, розрахунків за енергоносії та ряд інших.

Під час наради з представниками гуманітарної сфери Оксана Мелашенко акцентувала особливу увагу на проведенні заходів в закладах освіти та культури з нагоди завершення Другої світової війни, зокрема, проведенні уроків мужності та організації тематичних виставок.

Крім того, була зосереджена значна увага на питаннях захисту прав дітей, роботі з сім’ями, що опинились в складних життєвих обставинах та допомозі родинам загиблих та демобілізованих учасників АТО в ремонті будинків.

За підсумками розгляду питань на нарадах заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко дала ряд доручень.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації