back

До Дня Державного Прапора та 24-ої річниці незалежності України

27 серпня 2015

У ці серпневі дні наша країна відзначає найголовніші свята: День Державного Прапора та 24-у річницю незалежності України.

Прагнення до свободи завжди було у серцях українців. Протягом сотень років своєї історії наш народ прагнув здобути волю і не коритися іноземним загарбникам, що хотіли підкорити нашу землю і наших людей. За свободу ми віддали і продовжуємо віддавати багато життів, та кожне з них покладене на алтар нашої перемоги над ворогами, які хотіли і досі хочуть поневолити нашу країну і заборонити нашу мову, нашу культуру, нашу пісню.

Ці величні свята урочисто відзначили у дошкільних групах Липоворізького НВК. Хоч їх вихованці ще зовсім маленькі, проте вони вже відчувають себе невід'ємною частиною великого українського народу і пишаються своєю Батьківщиною.

Під час заняття під керівництвом вихователя Ярмоленко Я. М. малеча привітала зі святом жителя села – учасника АТО, що повернувся додому з війни.

Для учнів Крутівської ЗОШ І-ІІІ ст. педагогом-організатором було проведено конкурс малюнків на асфальті до Дня Прапора. Юні художники нагороджені призами від ЦСССДМ та районної державної адміністрації.

За інформацією відділу освіти