back

Спортивні заходи з нагоди 24-ї річниці незалежності України

26 серпня 2015

З нагоди Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України в Ніжинському районі пройшло багато спортивних змагань. Серед яких і черговий ХІХ-й тур відкритого чемпіонату Ніжинського району з футболу, в якому зустрічалися «Фенікс» (смт.Лосинівка) – «ІМК» (м.Носівка), «Юність» (с.Шатура) – «Маяк» (с.Лихачів), «Сокіл» (с.Данине) – ФК Динамо (м.Ніжин), «Колос» (с.Безуглівка) – ФК Дівиця (с.Мала Дівиця), «Агрікор Холдінг» (с.Червоні Партизани) – «Старт» (с.Талалаївка).

Найграндіозніше спортивне свято пройшло у с.Крути. Тут відбулися змагання з міні-футболу, де прийняло участь 4 команди: с.Кунашівка, с.Перебудова та дві місцеві команди; з волейболу, перетягування канату, гирьового спорту. А також пройшов турнір з міні-футболу серед дітей до 10 років, дуже приємно, що 10-ти річний місцевий хлопчина Божок Богдан вже займається у дитячій футбольній академії чернігівської ФК «Десна». На це спортивне свято завітало багато почесних гостей: перший заступник голови Ніжинської РДА Сергій Батрак, голова Ніжинської районної ради Олег Бузун, заступник голови Ніжинської РДА Оксана Мелашенко, головний спеціаліст з питань сім’ї, молоді та спорту Андрій Штайнеккер, голова НРО «Колос» Володимир Євтух. Даний захід пройшов за підтримки Ніжинської РДА та директора ДС "Маяк" Юрія Ткалича. Особлива подяка організатору Олексію Нещерету.

І в інших селах району проходили спортивні змагання – в с.Григоро-Іванівка пройшов Кубок села з футболу, у с.Вертіївка відбулись змагання з футболу та волейболу

Олексій Чернета