back

Урочисті заходи з нагоди Дня незалежності України та Державного Прапора України

25 серпня 2015

23 серпня в Крутівському будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня незалежності України та Дня Державного Прапора України, в яких взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Батрак, голова районної ради Олег Бузун, заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко, представники управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації та районної ради, громадськість села Крути, представники ЗМІ.

Перед початком заходів керівників району зустріли хлібом-сіллю гостинні господарі Крутівської громади.

Під час святкування Дня Державного Прапора України відбулася урочиста хода та покладання квітів до пам’ятного знаку воїнам-визволителям села Крут.

Початок урочистих заходів з нагоди визначних державних свят ознаменувався внесенням Державного Прапору України та звучанням Державного Гімну України.

Після чого до присутніх в залі учасників святкових заходів звернулися з вітальними словами та найкращими побажаннями керівники району, які нагородили відзнаками райдержадміністрації та районної ради кращих представників різних галузей за сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків, забезпечення якісного виконання поставлених завдань та з нагоди державних свят.

Після урочистої частини відбувся святковий концерт за участю кращих художніх колективів Ніжинщини, а саме Крутівського, Талалаївського та Лосинівського будинків культури та філіалів Ніжинської районної школи мистецтв.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю РДА