back

Оперативна нарада у заступника голови райдержадміністрації

25 серпня 2015

25 серпня заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко провела нараду за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації щодо розв’язання актуальних питань гуманітарної сфери району.

Під час наради були обговорені питання підготовки навчальних закладів до нового навчального року, проведення районної серпневої конференції педагогічних працівників, проведення районних урочистих заходів до Дня незалежності України та Дня Державного Прапора, захисту прав дітей, соціального захисту сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах тощо.

Заступник голови райдержадміністрації особливу увагу акцентувала на підготовці святкового культурно-мистецького заходу для ветеранів війни, членів їх сімей, громадськості у зв’язку з відзначенням протягом вересня 2015 року у всіх районах та містах області Днів визволення від нацистських загарбників та проголошенням 2015 року — роком ветеранів Другої світової війни і 70-ї річниці Перемоги над нацизмом. Крім того, Оксана Миколаївна повідомила про участь у заході представника облдержадміністрації та вручення ним ветеранам Другої світової війни ювілейних медалей «70 років Перемоги над нацизмом».

Наголосила головному спеціалісту відділу освіти на необхідності виваженого, з урахуванням економії бюджетних коштів та інтересів дітей, підходу до затвердження тарифікації школам району.

За підсумками роботи керівники служб отримали ряд доручень та завдань.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації