back

Засідання оргкомітету з підготовки та відзначення в районі Дня Державного Прапора та Дня незалежності України

20 серпня 2015

20 серпня 2015 року в залі засідань райдержадміністрації відбулось підсумкове засідання оргкомітету з підготовки та відзначення в районі 24-ї річниці незалежності України та Дня Державного Прапора України, яке провела заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко.

Присутні ще раз узгодили та обговорили всі організаційні моменти районних урочистих заходів, які цього року відбудуться на базі Крутівської сільської ради.

Урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та акція «Я – громадянин України», як і було заплановано, будуть проходити 23 серпня біля Меморіалу «Пам’яті Героїв Крут» в с.Пам’ятне спільно з Борзнянським районом.

Після чого в Крутівському будинку культури відбудеться святковий концерт за участю художніх колективів Ніжинщини та о 12.00 годині всі учасники заходу долучаться до загальнонаціональної хвилини мовчання на честь загиблих учасників Революції Гідності та антитерористичної операції. Крім того, в рамках святкування буде проведений конкурс малюнків на асфальті серед дітей та ряд спортивних змагань в селі Крути.

24 серпня для підопічних стаціонарного відділення територіального центру соціального обслуговування в с.Вертіївка буде влаштований святковий обід та концертна програма.

В населених пунктах району 22-24 серпня також відбудуться урочисті та святкові заходи з нагоди відзначення державних свят.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації